Disclaimer

STAM architecten / Disclaimer

Aansprakelijkheid
Deze website van stam architecten (www.stam.be) is met grote zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Stam architecten kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

 

Op de website van stam architecten staan hyperlinks naar andere internetsites. Stam architecten kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik, of de beschikbaarheid van informatie op aan deze site gelinkte internetsites van derden.

 

Het is niet toegestaan om deze website te gebruiken op een manier die andere internetgebruikers of het functioneren van deze website kan hinderen. Het is niet toegestaan om door het omzeilen van beveiligingsmaatregelen van afgesloten onderdelen van de website gebruik te maken.

 

Copyright
Alle getoonde informatie op deze website valt onder het auteursrecht. De auteursrechten berusten bij stam architecten. Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van stam architecten worden gereproduceerd of gebruikt. Voor het verkrijgen van materiaal voor reproductie kunt u contact opnemen via stam@stam.be. Enkel in het geval dat er schriftelijke toestemming verkregen is mag dit voor publicatie worden gebruikt, mits zichtbare en eenduidige bronvermelding, Informatie op deze website mag wel afgedrukt en/of gedownload worden voor persoonlijk gebruik.

 

E-mail
De informatie in een e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde of diens gemachtigde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, bewerken, verspreiding en/of verstrekking aan derden is niet toegestaan zonder toestemming van Stam architecten. Stam architecten sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending. Direct na ontvangst van de informatie dient de ontvanger de informatie te controleren op virussen en bestandsgegevens.