1014MASS

1014MASS

Houtskeletbouw woning

De opmerkelijke houtskeletbouw woning was erg verouderd en moest grondig worden gerenoveerd. Het charmante volume werd bewaard en de gevels kregen een verfrissende opknapbeurt. Door de oorspronkelijke indeling helemaal te herschikken werd bovendien een betere functionaliteit gecreëerd die helemaal aansluit op de eigentijdse wensen van de bewoners. De bescheiden materialen en texturen die zijn toegepast zijn weloverwogen gekozen om veel ruimte te laten voor toe-eigening van de woning. De witte tonen van het meubelwerk staan in spannend contrast met het meubilair. Het is het belangrijkste uitgangspunt voor het ontwerp: geïnspireerd op het leven is het project het resultaat van een intensieve samenwerking tussen de bewoners, een echtpaar met twee dochters, en de architect.

Bekijk meer over dit project op Pinterest