AANPAK

De klik met de klant is essentieel voor een geslaagde samenwerking. Wij kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt eerst nagegaan of STAM architecten het geschikte bureau is voor jouw project. Beslissen we om samen in zee te gaan, dan worden je wensen en eisen in detail besproken. Dit vormt de basis voor een ontwerp op maat: de vormentaal vloeit voort uit een pragmatische benadering van het bouwprogramma en de randvoorwaarden. Door aandachtig te luisteren en gericht vragente stellen, streven we naar een concept dat meteen goed zit. Het resultaat is uitgepuurd, maar warm, met oog voor het leefcomfort en respect voor de omgeving.

VISIE

STAM architecten werkt vanuit een gezamenlijke visie en passie voor architectuur. Als bureau geloven we in compact ontwerpen, waarbij eenvoudige bouwvolumes aangenaam georiënteerd worden in zijn context en omgeving. Een logische schakeling van functies en ruimtes, ontworpen op menselijke schaal, creëert een efficiënte interne circulatie en een aangenaam leefcomfort. Daarnaast ontwerpen we ‘groene’ woningen die in eerste instantie energiebewust zijn (BEN/LEW), maar ook letterlijk in een groene omgeving zijn voorzien. Wonen is voor iedereen en voor alle budgetten.

BENIEUWD

Wil je meer weten over onze aanpak, je (ver)bouwplannen bespreken of eens vrijblijvend kennis maken? Neem contact op via het contactformulier, stuur ons een mail of bel ons op.