GOFF

klassiek met een twist

Woning GOFF is een ode aan vakmanschap en creativiteit waarbij de grens tussen traditioneel bouwen en eigentijds design wordt opgezocht.  Zo komt de perfecte harmonie tussen traditie en eigentijds design tot stand. 

Bovendien werd er bij het ontwerp rekening gehouden met de oriëntatie van het huis ten opzichte van de zon. Het resultaat is een woning die optimaal geniet van natuurlijk licht en de warmte van de zon. Het is niet alleen energie-efficiënt, maar het stelt bewoners ook in staat om in harmonie met de seizoenen te leven. Een patio zorgt ervoordat het natuurlijk licht en haar omgeving tot in de kern van de woning wordt getrokken.

Centraal in de woning zorgen een uitgepuurd keukeneiland en een iconische trap voor een ware eye-catcher in de woning. Het keukeneiland plaatst zich centraal in de woning en vormt een plaats voor ontmoeten in het hart van de woning. De trap van de woning sluit aan op het eiland en vormt op zijn beurt voor ruimtelijkheid en een verticale verbinding tussen de twee verdiepingen. 

Het materiaalgebruik in de woning sluit naadloos aan bij het materiaalgebruik van de gevel en de stijl van de woning. Donker rood/ bruin is de leidraad doorheen het kleurenpallet en zorgt voor een harmonieus geheel. Doorheen de gehele woning werden verschillende materialen met verschillende texturen toegepast waardoor een eigentijds ontwerp tot stand komt.

Foto's:
stam architecten
Bouwjaar:
2021 - 2023
Locatie:
Wommelgem