MERT

weidse zichten

Deze vrijstaande woning met praktijkruimte is georganiseerd volgens een zuiver plan, waarbij looplijnen en zichtassen domineren. De praktijkruimte heeft een aparte toegang en is vlot toegankelijk vanuit de privéwoning. De ruimte is flexibel te gebruiken en kan in het kader van levenslang wonen ooit gebruikt worden als slaapkamer.

Ondanks de grote raampartij in de voorgevel, opent de woning zich vooral naar de grote achtertuin. Zowel de leefruimtes op het gelijkvloers als de slaapkamers op de verdieping connecteren met de tuin.

De trapruimte is akoestisch afgescheiden van de leefruimtes, maar laat via een glazen omhulling licht door afkomstig van de bovenverdieping. De wasplaats en bergruimte werden functioneel georganiseerd langs de keuken, en bieden eveneens toegang tot de fietsenberging en de tuin.

Foto's:
The Fresh Light
Bouwjaar:
2016 - 2019
Locatie:
Holsbeek